Hvalpe fra vores opdræt

Hvad følger hvalpen I køber:

En hvalp, der er sundhedstjekket ved dyrlægen. Selvfølgelig med sundhedsbog.

Hvis I ønsker det - eller den skal til udlandet - medfølger også et hundepas.

Hvalpen har fået ormekur 2-3 gange i dens første 8 uger.

Den er chipmærket og

den er stambogsført i DKK. Stambogen skal følge med hunden ved overdragelse.

Der underskrives - af begge parter - en DKK købsaftale samt en tillægsaftale udarbejdet af Broholmerselskabet. I disse købsaftaler fremgår at hunden er en familiehund og at jeg ønsker hunden retur ved evt nyt ejerskifte.

Jeg sammensætter en hvalpepakke med bla foder til mindst en uge, halsbånd og legetøj/ting som lugter af mor og søskende.

I får mulighed for at købe en sæk foder på 18-20kg til favorabel pris.

I får noget læsestof med nyttige oplysninger til nye hvalpeejere.

En pasnings og fodringsvejledning.

I får en livslang hotline til mig.

Jeg laver en facebookside, som er beregnet til DETTE kuld. Det betyder at gruppen er for jer som hvalpekøbere, os som opdrættere samt hanhundens ejere. De ønsker jo også at følge med :-)

Jeg håber at I vil blive i denne gruppe fremover, så det er muligt at dele billeder, gode historier og evt. problemer og sygdomsforløb. Flere vil måske lave en gruppe selv, hvor der er mulighed for at dele billeder og historier med familie og venner - det synes jeg er rigtig fint - jeg håber bare I ikke glemmer vores fælles gruppe. Jeg ved af erfaring at det kan have stor betydning for mange at kunne følge med i hvordan det går for alle søskende.

Vi modtager gerne billeder og info om hvalpene. Både hvis de lever et helt normalt liv, men selvfølgelig hører vi også gerne om diverse skader og skavanker og problemer, som I oplever.

Del siden